Хотел Перла Сън Парк & СПА

Приморско

Хотел Перла Сън Парк & СПА

Четириздният „Перла Сън Парк & СПА“ е разположен на 15 м от Южния плаж, от който го отделя Дяволската река и на 300 м от главната улица на гр. Приморско. Именно тази комбинация от река, море и пясъчна ивица, превръща „Перла Сън Парк & СПА“ в необикновена дестинация за отдих.

Хотелът разполага със 77 двойни стаи, 15 студиа и 43 апартамента с изглед басейн, градина или море. Помещенията са  комфортни с удобни спални, които гарантират пълноценна почивка.

Възможността за допълнително настаняване в двойните стаи определя хотела като подходящо място за семейни почивки. На разположение на гостите са лятна градина, външен басейн за възрастни и деца, Основен ресторант, Лоби бар, Бар басейн, Скай бар и възможност за различни видове спортове.

СПА-център „Сън“ предлага разнообразни терапевтични процедури за лице и тяло, масажи и фитнес. На около 300 метра от Перла Сън Парк & СПА е аквапарка на гр. Приморско, който радва малки и големи с различни водни атракции.

Услуга

Всички гости на хотел „Перла Сън Парк & СПА“ са настанени на All Inclusive. Концепцията е валидна само на територията на комплекса.

Пълен пансион без алкохол (закуска, обяд, вечеря)

Пакетната цена включва:

  • настаняване в хотел на база х нощувки
  • разходи за организация и изпълнение на програмата.

Пакетната цена не включва:

  • автобусен транспорт
  • Здравна застраховка при пътуване

Галерия със снимки